сторінки-кнопки

пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Мої новенькі блокнотики

Я давненько вже зробила декілька блокнотів, а показати їх забула, тому виправляюся. Почну з маленьких - розмір А6, такий дівчачий, рожевий для любительки солодкого :) Обкладиночка у нього м'яка, сторінки покрашені кавою, зав'язується стрічкою. Декорований ліпниною, висічками, фатін (не знаю як правильно називається).

Ще один невеличкий блокнотик - А6 - в такому трошки китайському стилі завдяки тканині на обложці, вона мені дуже сподобалась, синій-синій шовк із золотими гілочками сакури - вживу виглядає дуже гарно. Прикрасила чіпбордом (покрила золотою краскою і ембосінг золотою пудрою), шеббі-стрічкою і бусинками. Сторінки білі і блокнотик закривається на резинку.
А тепер перейдемо до більшого формату.
Ось такий блокнотик, у вінтажному стилі - розмір А5 - із зістареними сторінками, ззав'язується стрічкою. Для декору використала круживо, чіпборд покрашений коричневою краскою і покритий глоссі, скап-папір, висічка, квіточки.
І на останок ще один блокнотик формату А5 - ніжний і світлий з білими сторінками, закривається на ризинку. Прикрашений висічками - салфеткою і рамкою, картинкою з розами і декоративною стрічкою з листочками.
Ну ось, поки що все, скоро чекайте ще порцію листівок, конвертиків і шоколадниць. До зустрічі.

4 коментарі:

  1. Які симпатичні блокнотики! Особливо два останні сподобались))) А китайський такий оригінальний, не бачила ніде такого!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарні блокнотики вийшли. Горошки моя слабість, а два останні такі ніжненькі)) А як в роботі атласна (китайський блокноти) тканинка? Як шиється, не затягує?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлічка. Враховуючи, що я не дуже вмію шити, то атласна тканина досить непогано шиється, вона трошки плотненька, головне приклеїти добре, зі всіх сторін

      Видалити