сторінки-кнопки

суботу, 12 вересня 2015 р.

Мій скрап-куточок

Доброго ранку, любі мої! У блозі Сherrylana designs , де я є дизайнером, вийшла рубрика "Вікенд з дизайнером", зі мною. Я показала детально свій куточок, де я майструю і проводжу більшість свого часу.
Ще тут покажу, може хтось ще не бачив ;)

"Дуже рада, що маю змогу знову з вами поспілкуватися, я ж цю справу люблю:)
Як мені сподобалась наша рубрика "Вікенд з дизайнером", я із захопленням читала розповіді наших дівчат і переглядала фото. А я хочу сьогодні з вами залишитись вдома, і показати свій невеличкий куточок, моє найулюбленіше місце у всьому будинку.
З часом планую облаштувати власну майстерню, а поки що зручніше працювати у спальні.
А тепер усе по-порядку.
Ось так виглядає мій куток: стелажик, стіл і декілька ящичків у великому комоді. А моє крісло облюбувала моя найменша кіточка - Аліса.
Перейдемо до стелажа. Зверху тут зберігаю свої готові вироби.
І до фотографії одразу ж поприбігали ще котики - Багіра (черепахового окрасу) і Тарзан (сріблястий).
Моя невеличка колекція спреїв-красок-капельок, розташована на поличці, яку змайстрував чоловік. Подобається так зберігати, і зручно, і красиво. Поруч фігурка Ейфелевої вежі (мій чоловік привіз з Парижу) і корзинка з блокнотиками.
У правому відділенні папочка з бусинками і папка зі штампиками:
Нижче поличка з скляними баночками, в яких я зберігаю квіти, майже всі тут - зробила сама, люблю цей процес. А ще тут коробочки зі стрічками, і недавня моя робота - задекорована металева коробочка для чіпборду. 
І для натхнення я вчіпила дорогі для мене листівочки інших майстринь, поки що їх небагато ;) 
І  чудовий зелений блокнотик - подарунок, який я використовую як каталог моїх штампів, ще планую підписати всі - виробник, номер, та інше.
І ось так виглядає відділення з дверкою, де я зберігаю папір 15*15, різні дрібнички, глітер, пудри, підвіски, бусинки:
 Поки я фотографувала деталі, ще одна моя помічниця - Бусинка - пробувала вкрасти пташку.
Тепер перейдемо до мого столика.
Зліва моя помічниця - швейна машинка, яку я використовую досить часто. Корзинка з інструментами, яку я взяла з дитячого набору, тут знаходиться все найнеобхідніше. За нею папка для паперу 30*30, яку я вже давно зробила, вона досить зручна, бо має декілька відділень, і я можу посортувати папір.
А ще тут коробочка для паперу формату А4 і дуже зручні маленькі шуфлядки для всяких дрібниць, особливо мені подобається тримати там дирокольності і всякі чорнилка.
Інструментів у мене не надто багато, зате маю ось такий набір із двох ручок і насадок до них - для тиснення, проколювання, встановлення люверсів, та інше. Це мені чоловік зробив, коли взнав вартість готових інструментів :)
Ну і мої шуфлядки в комоді. У верхній зберігаються мої текстурні пасти, гелі, фарби, чорнила, олівці акварельні, декілька дироколів і фігурні ножнички.
Ось трохи ближче:
І нижня шуфлядка з тканинками, ліпниною, мереживом, скотчами кольоровими, тичинками.
Також тут у великій коробці зберігаються цілі набори паперу для проектів і коробочка з сизаллю/рафією.
Детальки:
Як бачите в мене не дуже багато запасів, стараюсь все використовувати і купувати найнеобхідніше. А ще, завдяки синочку, якому все цікаво, і чотирьом котикам, весь мій декор похований по коробочках-баночках, особливо квіти і стрічки, і майже завжди прибрано на столі. 
Сподіваюсь, я вас ще не замучила. Буду рада вашим коментаріям і цікаво подивитись на ваші куточки."

2 коментарі:

  1. Я там була! Молодець, Надя. В тебе завжди все прибрано і лежить на своїх місцях... Я ще так не вмію себе організовувати...

    ВідповістиВидалити