сторінки-кнопки

неділю, 23 жовтня 2016 р.

Святкування Дня Народження

Привіт! У мене нещодавно був День Народження і про його святкування я розповіла в блозі Cherrylana designs. Розкажу й тут:
"Привет, друзья! А с вами снова Надя. У меня недавно был День Рождения, и я хочу немного рассказать, как я его отпраздновала. А что может быть лучше творческих посиделок с подругами? 
Как и любое торжество, у нас конечно, не обошлось без вина и сладкого. А в качестве сладкого был не только торт, но и классные подарочки гостям, за них огромное спасибо Светочке. Девочек ждали красивые наборы штампов - Магнолии, Букет Роз, Цветы, Веточки, Алфавит и такие нужные Надписи, а также шикарные пайетки.

суботу, 22 жовтня 2016 р.

Набір в дизайн-команду

У блозі Креативність, де я адмістратор і дизайнер, проводиться набір у дизайн-команду! Чекаємо ваших заявочок! Усі деталі в пості!


пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Моторошна коробочка :)

Привіт-привіт! А я сьогодні хочу показати ось таку Хеловінську подарункову коробочку для цукерок. Я її зробила для свого синочка, з об'ємним декором і з добрими відьмочками, думаю йому сподобається ;) Штампи які ви бачите на коробочці, а також пайєтки від Cherrylana designs.

пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Набір у ДК

Привіт! У блозі Cherrylana designs проходить набір у дизайн-команду. І звичайно ж я хочу продовжити своє перебування у цій команді уже на третій термін. Для мене цей блог став не просто черговою ДК, а місцем для розвитку, для реалізації ідей, для невичерпного натхнення.

Мені сподобалось працювати в команді з чудовими дівчатами, сподобалось співпрацювати з Світланою, яка не тільки розуміє весь творчий процес, а й підтримує різноманітні ідеї і невтомно працює для нашого задоволення ;)

Мені важко було вибрати роботи, які показати, бо улюблених у мене багато. Але під час дизайнерства у цьому блозі я зрозуміла, наскільки різноманітним є використання штампів, а також як мені подобається змінювати стиль своїх робіт, і відпочивати від об'єму і багатошаровості, роблячи листівки у стилі Чисто і Просто.
Але найбільшим відкриттям для мене стало те що я обожнюю розфарбовувати штампи! І квіти - це моя слабкість.

І не залежно від результатів набору - я дуже рада що змогла бути частиною команди Cherrylana designs і хочу щоб і торгова марка, і сам блог невпинно розвивалися, надихали нас.

А тепер запрошую переглянути мої роботи зі штампами Cherrylana designs