сторінки-кнопки

вівторок, 28 квітня 2015 р.

Непоказані блокнотики

Привіт, милі мої! У похмуру погоду завжди хочеться сонечка, і для підняття настрою у такі дні, я зробила для себе ось такий веселий, яскравий блокнотик.
Дуже хотіла, щоб він був максимально практичний і зручний, тому я не використовувала об'эмного декору. А прикрасити блокнот мені допомогли: папір і чіпборд-кліточка - від магазинчику Скрап-Норка, а чудові штампики - пір'ячко і хрестики - від Cherrylana. Пір'ячка я зробила з допомогою ембосингу на кальці.
Розмір блокнотика - 10,5*18,5 см, застібається на ризиночку, на 70 сторіночок, з місцем для олівчика/ручки.

понеділок, 27 квітня 2015 р.

Конвертик з хмаринками

Доброго ранку, любі мої! А я вам покажу конвертик, який зробила для нашого чергового завдання у Арт Клубі UA "Хмаринка". Швидше долучайтесь, там стільки призів! 

неділю, 26 квітня 2015 р.

Блокнот "Фіолетова мрія"

Доброго всім дня! Зовсім нещодавно у Арт Клубі UA вийшло нове завдання - Світ в Україні - ви тільки подивіться яку красу зробили наші дівчата для вашого натхнення! А ось і моя робота для цього завдання.

Записник розміром 11,5*18 см. Містить 70 сторіночок, білих.
Блок зшитий вручну, додані красиві форзаци.
Обкладинка - м'яка, тканина.
Закривається на резиночку.
Використала чудовий папір від ScrapMir

четвер, 23 квітня 2015 р.

Листівочка для мами

Привіт, друзі! А я покажу листівочку свою, яку робила для чудового завдання "Жінка" у Арт КлубіUA - обов'язково беріть участь у ньому - адже там стільки класних призів!
Детальніше про листівку: папір від Євгенії Курдибановської, рамочка-чіпборд - скрап-студія "З любов'ю" покаршена фарбою і покрита гліттером, штамп-надпис від cherrylana designs, декор - квіти, тичинки, пташка і бусинки від АртШафи.
http://talya-club.blogspot.com/2015/04/7_14.html#more

понеділок, 13 квітня 2015 р.

Мій Майстер-клас

Христос Воскрес! Любі мої, вітаю Вас із Великодніми святами! Сподіваюсь ви вже відірвалися від застілля і смачних пасочок :).
Покажу вам фото з Майстер-класу, який я провела минулого тижня (якраз встигли до свят).
Емоцій і хороших вражень було дуже багато, я особисто була дуже задоволена. Мені дуже сподобалась невеличка компанія, яка в нас була, ми ближче познайомились, інтенсивніше потворили. Ми встигли і попрацювати, і поговорити, і чайку попити. Обов'язково повторимо ;)

суботу, 4 квітня 2015 р.

Альбом для новонародженого

Привіт мої любі! Як я хотіла весни, а нас вчора снігом замело, я була вражена, ще й так холодно було. А я сюди не просто так забігла, а хочу показати альбомчик, який зробила десь місяць тому для маленького чудового хлопчика. Я його зробила в короткі строки, бо дуже хотіла встигнути привітати.

середу, 1 квітня 2015 р.

Квіткова ніжність

Привіт! Усім гарного дня! А я хочу показати листівочки з квітами, які я зробила вже давніше. Мені вони здаються такими ніжними і яскравими водночас, весняними.
Роздивимось їх ближче, а я не буду заважати :)