сторінки-кнопки

неділю, 25 травня 2014 р.

Незвична для мене листівка

Сьогодні покажу листівку, трохи для мене незвичну - я "виходила із зони комфорту". Це перше завдання проекту "проКраски". Що для мене незвичного - я боялась всяких клякс, бризкання, хляпання, а тут трохи попробувала і мені сподобалось, буду ще таке робити, вчитися.
І ось що получилося:

суботу, 24 травня 2014 р.

Багато різних листівок

А я ще покажу декілька листівок.
Перша - дитяча листівка - для привітання із народженням синочка.
А ще зробила невеличку серію весільних листівок:






Участие в проекте ПроКраски

Очень хочу взять участие в интересном проекте "проКраски", думаю что там многому смогу научиться, и очень надеюсь, что я не опоздала.

неділю, 18 травня 2014 р.

Набір в ДК

Хочеться ще спробувати свої сили у наборі в ДК до чудового ART Club UA , в них завжди  цікаві завдання і багато творчих ідей!
Покажу декілька своїх робіт.

пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Скрап-школа 10. Міні альбом.

Покажу останнє домашнє завдання по проекту "Скрапшкола". Останній урок у нас по твердому переплетенню. Я зробила міні-альбом про свого синочка, розмір - 15*20см., фото - 9*13см., 6 розворотів - 12 сторінок. Папір власного виробництва :) , в якості журналінгу використала слова з дитячої колискової, яку я часто співала малому.  Ну а тепер фото самого альбомчику, скетчів, які я малювала і мого щоденника з оцінками.

суботу, 3 травня 2014 р.

У ліфті з сусідом - 6

А я сьогодні, разом з блогом "Штампи з любов'ю" знову катаюсь на ліфті, вже на 6 поверсі!
І сьогодні я знайомилась з чудовою українською дівчиною - Анною, від робіт якої я в захваті.
І вибравши одну листівку я приступила до ліфтингу. Робота пройшла досить швидко, натхненно. І ось вам результат:
 Із деталей: бумажка - Пріма і листок з книжки, квіточка - саморобна, кіноплівка - вирубка чорна, покрита золотим ембосінгом, під вирубкою плівка з проштампованим зображенням, а під плівкою - папірчик з чайного пакетика. З плівкою - чудова ідея знаменитої майстрині - Pastila.  А ще всякі тичинки, кружева і металеві підвісочки.