сторінки-кнопки

четвер, 28 листопада 2013 р.

А у нас сьогодні свято

Нам сьогодні 2 рочки.  
Вже два роки, як наш Назарчик тішить маму і татка. Він в нас такий милий, любить спілкуватися і взагалі, наше сонечко.


суботу, 23 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок -3 і 4

Я вчора доробила листівки одразу по двох домашніх завданнях від Майстерні різдяних листівок. Тепер по пунктах.
Ця листівка по третьому завданні - використала два види штампів - будиночки і сніжинки, обоє з підручних матеріалів - сніжинки зроблені з відбитку паперової висічки, а будиночки відмалювала з чіпборду. Для резист-ефекту будиночки покрила глоссі-акцентом, а сніжинкам зробила ембосінг, ну і фон затонувала чорнилами.
 А наступна листівка - по четвертому завданні. Сніговика знайшла в інтернеті - чорно-біле зображення, роздрукувала і розмалювала акварельними олівцями. Цікаво було використовувати сірий колір, до цього моменту не пробувала. Сніговичка посадила на об'ємний скотч, добавила глітерних сніжинок і хмарку, надпис - ембосінг.



В ліфті з сусідом - 4

Щось мені не спиться, тому покажу листівку - ліфтинг однієї з листівок чудової майстрині  - Іри Бантікової. Листівка зроблена в рамках проекту "В ліфті з сусідом" - 4 поверх.
Ось моя листівка:

пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Мій синок

Я до вас без творчих робіт, а показати свого, майже 2-х річного синочка:



середу, 20 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок - 2

Тільки що доробила листівку по другому уроку Майстерні різдвяних листівок і зразу ж захотілось її показати. Зі всіх робіт в стилі Чисто і просто, а їх у мене поки що небагато, ця мені сподобалась найбільше. Найцікавіше було використовувати паперову висічку ялинкової іграшки в якості штампу, при цьому ще зробила ембосінг. А ще сподобалась ялиночка, хоч може і не ідеальна, але з малюванням я не дуже. Для розмальовування використовувала акварельні олівці, як і для фону (жовтий і зелений).




вівторок, 19 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок - 1

Я вже зробила першу листівку в "Майстерні різдвяних листівок". Хоч такий стиль для мене новий, проте було дуже цікаво працювати. У себе знайшла штамп - подарунок, зробила на відображеннях ембоссінг прозорою пудрою з білими крапками. А червоний прапорець із оксамитової бумажки - вона така приємна на дотик. Розфарбовувала акварельними олівцями.



неділю, 17 листопада 2013 р.

Новорічні листівки і привід для гордості

Ну якщо у мене сьогодні підходящий настрій, в очікуванні новорічних свят, то покажу ще листівки. Я їх зробила просто так, без завдань і, чесно кажучи, вони мені подобаються більше ніж деякі зроблені по завданню, мабудь я ще не хочу себе обмежувати :)




А ще в мене є значний привід для гордості - це мій чоловік. І величезне дякую чудовій дівчині Соломії, за статтю про мого коханого.


Новорічна з Дідом Морозом

В мене зараз триває підготовка до Новорічних свят, тому покажу ще новорічну листівку, яку зробила по скетчу від Волга-скрап.

вівторок, 12 листопада 2013 р.

Альбом Сімейний - 2

А я ще хочу показати ще один із непоказаних альбомів, дуже схожий на попередній, тільки в синьо-зелених тонах. Знов досить величенький - 36 сторінок, біля 90 фото можна туди розмістити. А далі багато фото:

Майстер-клас і подаруночки

Я сьогодні хочу похвалитися. В неділю була на Майстер-класі Ірини Федоришин. Мені ну дуже-дуже сподобалось, була така класна і творча атмосфера! Я вже з нетерпінням чекаю нового МК. Іра дуже приємно, ми якось швидко знайшли спільну мову, як на мене, а від її творчості в мене захоплює подих, особливо коли це можна побачити вживу. І на МК дізналась багато чого нового, зразу трохи по-іншому подивилась на свої роботи. Деталі МК - в блозі Іри. Ось такі листівки получились в мене, мені так сподобались, що я залишу їх собі на пам'ять:

суботу, 9 листопада 2013 р.

Новогодняя винтажная открытка

Я с новой открыточкой, у меня наконец-то началась подготовка к Новому Году. Она получилась такая немного винтажная, так сразу захотелось праздников новогодних!
Ниже скетч от Свободного творчества, по которому делала открытку.


понеділок, 4 листопада 2013 р.

Альбом Семейный

Всем гостям - здравствуйте! Я вот наконец-то нашла время что б показать альбом, который уже давно отдала заказчице. Он для меня был ну очень большой - 38 страниц, почти на 100 фото, размер 20*30, достаточно большой. Так как альбом предназначен для семейных фото, то я старалась украшать по-минимуму. Мне очень понравилась эта бумажка, она такая интересная, как раз для семейного альбома. Еще в ближайшем времени покажу еще один готовый альбом из этой же бумажки, только цвета немного другие.